Trendy og lun atmosfære ved Øvre Eiker bibliotek

Når du trer inn døra på Øvre Eiker Bibliotek blir du møtt av en helt spesiell atmosfære. Lokalet kan mest av alt minne om en koselig, litt trendy kafé. Bord, stoler og sofaer er som hentet ut fra et loppemarked. Trendy og kult. I hele den innerste halvdelen er alle vegger kledd med spesialbygde bokhyller som passe sømløst inn med resten av stilen. Det hele kan minne litt om følelsen man får når du går inn døra på en brun pub, Chesterfield møblene er heldigvis ikke tilstede her, noe som nok kunne blitt i meste laget.

– Hos oss må du se langt etter det sterile som preger mange nye bibliotek i dag. Vi har gått for en helt annen stil, meningen har vært å skape følelsen av år være hjemme, uten å faktisk være det. Vi liker det veldig godt, forteller Lene Myrvold Velle ved Øvre Eiker bibliotek.

– Vi er også veldig stolte av å ha fått en flott scene som passer sømløst inn i resten av interiøret. Her har vi en rekke arrangementer gjennom hele året. Alt fra konserter, visesang, popquiz, foredrag og andre litteraturrettede arrangementer. Sjekk gjerne ut programmet vårt her.

Flere smarte oppbevaringsløsninger

I tillegg til de spesialbygde bokhyllene har det blitt laget bokpyramider på hjul, skohyller og mange andre smarte hylleløsninger for utstilling og oppbevaring av bøker og annen litteratur. Også barneavdelingen har fått en nivådelt tribune, der barna kan lese og kose seg.

– Vi kunne ikke vært mer fornøyd med løsningene vi har fått fra Møbelsnekkerne. Atmosfæren har blitt akkurat slik vi ønsket oss. Møbelsnekkerne har vært utrolig dyktige og profesjonelle hele veien. Mange av gjestene våre sier, «oi dette var fint, her har jeg ikke vært på mange år.» Slike kommentarer forteller oss at vi har lykkes med hvordan det har blitt, avslutter Lene.

Leveranse:

Prosjektering: Format design AS

Leverandør av fastinnredning / spesialmøbler: Møbelsnekkerne AS

Se bibliotekets hjemmesider her.

Plassbygget bokhylle fra Møbelsnekkerne

Ønsker du hjelp til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss.

Har du en skisse, en ide – eller har du vært i kontakt med en interiørarkitekt? Vi kan møbler! Ta kontakt så hjelper vi deg videre i prosessen.
Bilder/filer kan du legge til her.
Velg «send som lenke» og kopier lenken inn i tekstfeltet nedenfor.

Ta kontakt

Navn
E-post
Telefon
Melding
Hidden
{embed_url}
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.