Innsikt 2024: Møbelsnekkerne nominert til årets bedrift

Møbelsnekkerne er nominert til Årets Bedrift SMB! Anerkjennelsen hedrer bedrifter i Drammensregionen og omegn.

-Dette er noe vi kan være veldig stolte av, det forteller oss at vi gjør mye riktig. Nå gjenstår det å se hvem som stikker av med seieren. Vi håper folk tar turen til Innsikt for å følge med, forteller daglig leder i Møbelsnekkerne, Kjersti Gulliksrud.

Om Prisen

Prisen for Årets Bedrift SMB hedrer de mest fremragende bedriftene i Drammensregionen. Juryen vurderer bedrifter basert på deres bidrag til utvikling og verdiskapning. Vinnerne blir annonsert under Innsiktsfesten 6. juni 2024 på Bragernes torg. Det er Næringsforeningen i Drammen som arrangerer årets viktigste happening for næringslivet i Drammen og omegn.

Begrunnelse for Nominasjonen

«Møbelsnekkerne har imponert juryen med sin produksjon av spesialtilpassede møbler og innredninger med høyt miljøfokus. De satser på gjenbruk av trematerialer og ombygging av eldre møbler. Bedriften har også en lærlingeordning som bidrar til yrkesutdanning av dyktige møbelsnekkere. Som miljøfyrtårnsertifisert bedrift, er deres hovedaktivitet lokalisert i Drammensregionen. Blant prosjektene deres finner vi innredning til USN, kulturhistorisk museum, biblioteket i Drammen og biblioteket i Hokksund.»

Innsikt arrangeres 5. og 6. juni 2024 på Bragernes torg. Der kan du møte næringslivet, politikere og folk flest.

Les mer om Innsikt 2024 her.

Ønsker du hjelp til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss.

Har du en skisse, en ide – eller har du vært i kontakt med en interiørarkitekt? Vi kan møbler! Ta kontakt så hjelper vi deg videre i prosessen.
Bilder/filer kan du legge til her.
Velg «send som lenke» og kopier lenken inn i tekstfeltet nedenfor.

Ta kontakt

Navn
E-post
Telefon
Melding
Hidden
{embed_url}
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Plassbygget bokhylle fra Møbelsnekkerne