Møbelsnekkerne

Alle våre dedikerte ansatte er lidenskapelig opptatt av å levere produkter fra øverste hylle. Vi spesialproduserer og skreddersyr produkter for hjem, hytter, offentlige bygg, kontorer og næring.

Bli kjent med oss

Våre verdier

Lidenskap

Lidenskap for å drive og skape noe eget var en av de viktigste grunnene til at Møbelsnekkerne ble stiftet. Dette er fortsatt en viktig grunnstein for oss.

Yrkesstolthet

For oss er det viktig å ta vare på stoltheten for snekkerfaget. Vi er opptatt av å levere kvalitetsmøbler og innredninger, samt å videreføre faget og yrkesstoltheten til våre lærlinger.

Fremtidsrettet

Vi er opptatt av å utvikle oss i alle ledd, vi jobber kontinuerlig med ting som kan forbedre oss både i produksjonen og i det administrative. Vi har en moderne og fremtidsrettet maskinpark.

Fra lærlinger til Møbelsnekkere

Etter noen år som lærlinger startet Roland og Kjersti opp hvert sitt enkeltmannsforetak og startet i det små med å leie seg ut til montering av kjøkken og andre type oppdrag. Etterspørselen økte raskt, og plutselig dukket muligheten opp for å leie et egnet lokale for å drive et snekkerverksted. Reisen begynte i et lite verksted på Gamle Lier stasjon. Et par år senere ble Marius en del av gjengen, og 1. juli 2007 ble det dannet AS, til det vi i dag stolt kan kalle Møbelsnekkerne.

Tradisjoner og skaperglede

Møbelsnekkerne er godkjent lærebedrift. For oss er det viktig å drive skapergleden og tradisjonene videre til fremtidens Møbelsnekkere. Vi er derfor en sertifisert lærebedrift, og er stolte av å kunne lære bort både kunnskapen og kulturen vi har opparbeidet oss gjennom årene. Flere av våre ansatte startet selv som lærlinger hos opplæringskontoret Tre-Ringen, og fikk i denne perioden svært viktige erfaringer som fortsatt preger hvordan vi jobber som møbelsnekkere i dag. Kjersti, Roland og Marius deltok alle i konkurranser slik som yrkes-NM i snekkerfaget, og gjorde det svært godt i nasjonale konkurranser. Dette har bidratt til å bygge opp den faglig sterke ryggraden de har i dag.

Når kun det beste er godt nok

Hos oss bruker vi kun de beste materialene. Amerikansk eik, valnøtt og nordisk ask er vakre på hver sin måte og egner seg til ulik bruk. Vi har møbelsnekker med mange års erfaring, som har god kunnskap om hvilke materiale som passer til hvilket formål. Et godt samspill mellom tradisjonelle håndverksteknikker, og et moderne snekkerverksted med digitalt og maskinelt utstyr, er det som kjennetegner oss. Hver dag, og hvert produkt er unikt. Vi elsker en stor utfordring, men erkjenner at det er de små oppdragene som ofte får hjulene til å gå rundt. Begge deler er like viktig for oss.

<<

Med røtter i historisk håndverk og med ny teknologi, bygger vi møbler for fremtiden.

<<

Med røtter i historisk håndverk og med ny teknologi, bygger vi møbler for fremtiden.

Våre ansatte

Kjersti Gulliksrud
Daglig leder
Marius Kihle Langum
Produkjsonssjef og trappeansvarlig
Semih Polat
Voksenlærling
Adrian Nedberge
Møbelsnekker og montør
Mariel Fjeldheim
Lærling
Roland Meyer
Prosjektleder
Hamoud Abdo
Møbellakkerer
Hans-Martin Kristoffersen
Møbelsnekker og montør
Sophie Gardiner
Lærling

Ta kontakt

Har du en skisse, en ide – eller har du vært i kontakt med en interiørarkitekt? Vi kan møbler! Ta kontakt så hjelper vi deg videre i prosessen. 

Bilder/filer kan du legge til her. Velg «send som lenke» og kopier lenken inn i tekstfeltet nedenfor.

Ta kontakt

Navn
E-post
Telefon
Melding
Hidden
{embed_url}
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.