– Vi har fått flotte spesialtilpassede løsninger

Det gamle «Bergansbygget» i Hokksund har fått en etterlengtet oppfriskning av kontorlokalene. Det er BA group og deres eiendomsselskap, Enter Eiendom AS som nå eier bygget i sin helhet.

-BA group er et norsk investeringsselskap som jobber tett med en rekke selskaper innenfor finansiell og strategisk rådgivning, fort å nevne noe. Vi så et behov for å modernisere og oppdatere lokalene til det vi nå kaller Kunnskapsparken, forteller leder for Kunnskapsparken, Frode Reiersrud.

Kunnskapsparken består i dag av flere virksomheter som blant annet retter seg mot IT, marked og øknonomi..

En rød tråd gjennom hele bygget

Sammen med arkitektene i Format Design har Møbelsnekkerne klart å skape en rød tråd gjennom hele det moderne kontorbygget. I inngangspartiet har det blitt laget en splitter ny resepsjonsdisk, i kantina er serveringsområdet oppdatert med en tøff selvbetjent kjøkkenøy og opp i etasjene har det blitt produsert møteromsinventar, kjøkkenkroker og møblement til sosiale soner.

-Sammen med arkitekt og Møbelsnekkerne har det kommet frem svært mange gode og helhetlige løsninger. Jeg skal innrømme at jeg aller først tenkte at Møbelsnekkerne var noe som kunne minne om en lokal hobbysnekker. Etter et innblikk i den toppmoderne produksjonshallen og en titt på websidene, så må jeg nok ta en runde med egne fordommer, humrer Reiersrud. At dette er profesjonelle folk som leverer møbler og inventar fra øverste hylle, er hevet over enhver tvil.

-Vi har fått flotte spesialtilpassede løsninger i hele bygget, som bidrar til å gi Kunnskapsparken akkurat den kvalitetsprofilen vi ønsker. Nå kan vi stolt vise frem de nye og oppdaterte lokalene, avslutter Reiersrud.

Varme toner gir et lunt arbeidsmiljø

Daglig leder hos Møbelsnekkerne, Kjersti Gulliksrud, forklarer at måten man «fargelegger» et kontormiljø har endret seg mye de senere årene.

– I dag benytter vi oss mye mer av en varmere fargepalett sammenliknet med det vi gjorde bare for få år siden, da det gikk mye i hvitt og lyse toner. Hos BA group bruker vi mye heltre, eik som et gjennomgående lunt og varmt element. Det bidrar til å skape en god atmosfære i lokalene. Litt hjemmekoselig, men likevel litt stramt, slik et kontorlokale skal og bør være. Vi takker BA group for tilliten og ønsker de lykke til i nye og flotte lokaler, forteller Gulliksrud.

Leveranse:

Prosjektering: Format design AS

Leverandør av fastinnredning / spesialmøbler: Møbelsnekkerne AS

Bli bedre kjent med BA-group på deres nettsider her.

Ønsker du hjelp til ditt kontor? Ta kontakt med oss.

Har du en skisse, en ide – eller har du vært i kontakt med en interiørarkitekt? Vi kan møbler! Ta kontakt så hjelper vi deg videre i prosessen.
Bilder/filer kan du legge til her.
Velg «send som lenke» og kopier lenken inn i tekstfeltet nedenfor.

Ta kontakt

Navn
E-post
Telefon
Melding
Hidden
{embed_url}
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Plassbygget bokhylle fra Møbelsnekkerne