Et travelt år for Møbelsnekkerne

Slutten av 2023 nærmer seg med stormskritt, snart står det 2024 på den gregorianske kalenderen. Året som gikk har vært travelt, hektisk og ikke minst spennende for oss i Møbelsnekkerne. Vi tilstreber å hele tiden forbedre oss, i kvaliteten på våre produkter såvel som internt blant de ansatte hos oss.

Vi avslutter året med å mimre kort over noe av det vi har gjort i 2023. Takk til gode kunder som viser oss tillit, og ikke minst takk til alle våre dyktige ansatte som er villige til å stå på det lille ekstra.

Nytt liv til gamle materialer

Hos Kirkens Nødhjelp og Bibelselskapet i Oslo har vi hjulpet til med å blåse nytt liv i gamle materialer.

-Her var gjenbruk, bærekraft og sirkularitet viktige temaer for kunde og arkitekt under oppussingen av de gamle lokalene. I stedet for å kaste de gamle materialene ble de transportert til oss slik at vi kunne gi de nytt liv.

-Det er klart det er givende med slike prosjekter. Det slike prosjekter som er en del av fremtidens løsninger, det moro og givende når vi klarer og finne gode løsninger sammen, forteller daglig leder i Møbelsnekkerne, Kjersti Gulliksrud.

Les hele saken og se flere bilder her.

En etterlengtet oppfriskning ved USN

Ved universitetsbiblioteket ved USN Drammen har vi laget et splitter nytt resepsjonsområde. To resepsjonsdisker, skillevegg med spiler av heltre eik og en bokhylleløsning på hjul.

Noe som er ekstra kult er inngangspartiet til Hollenderiet. Her har vi i samarbeid med arkitekt laget et helt nytt og spennende trapperom som både fungerer som sosial sone i tillegg til det å ta deg fra et nivå til et annet.

Sosialt med padel-tennis og gocart for alle ansatte

Vi liker å kalle oss for en sosial og trivelig gjeng med Møbelsnekkere. I løpet av året arrangerer vi flere sosiale happenings for alle våre ansatte. Fra Skidag ved Skimore i februar til gocart eller padel tennis. Det handler om skape et godt miljø både i og utenfor jobben.
Konkurranseinnstinktet er som alltid skyhøyt og vi kan meddele at Marius stakk av med seieren når vi kjørte gocart.

-For oss er det viktig å gi noe tilbake til de ansatte. Vi stenger produksjonen en halv dag, så går vi ut og gjør noe sosialt alle sammen. Veldig koselig og ikke minst trivelig, forteller Kjersti.

Nytt resepsjonsparti for Søderberg & Partners

Hos Søderberg & Partners har vi laget et splitter nytt resepsjonsområde. Vi har montert veggpaneler i mørkbeiset eik i tillegg til spilevegg som skjermer direkte innsyn. I tillegg er det levert en sosial kaffebar ved siden av resepsjonen. Fronten på disken er trukket i kunstlær og det er ledlys i sokkel som en fin detalj.

Totalrenovering av kunnskapsparken i Hokksund

Lokalene til BA-group ved Kunnskapsparken i Hokksund (det gamle Bergansbygget) har fått et etterlengtet ansiktsløft innvendig.  Et stort og veldig spennende prosjekt vi har vært heldige å få delta i.
Her har vi levert kjøkkeninnredning, resepsjonsdisk, spilevegger, møtebord i tillegg til mange andre mindre spesialtilpassede elementer.

Takk for i år!

Takk for et fantastisk 2023! Vi takker for tilliten fra våre kunder og ikke minst dedikasjonen og stå-på-viljen til våre dyktige ansatte gjennom hele 2023. Sammen har vi skapt vakre møbler og kanskje noen minner som varer livet ut. Vi ser frem til fortsettelsen og gleder oss til å ta fatt på nok et innholdsrikt år.

God jul og godt nyttår

Hilsen alle oss hos Møbelsnekkerne

Takk for et fantastisk 2023! Vi takker for tilliten fra våre kunder og ikke minst dedikasjonen og stå-på-viljen til våre dyktige ansatte gjennom hele 2023. Sammen har vi skapt vakre møbler og kanskje noen minner som varer livet ut. Vi ser frem til fortsettelsen og gleder oss til å ta fatt på nok et innholdsrikt år.

God jul og godt nyttår

Hilsen alle oss hos Møbelsnekkerne

Ønsker du hjelp til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss.

Har du en skisse, en ide – eller har du vært i kontakt med en interiørarkitekt? Vi kan møbler! Ta kontakt så hjelper vi deg videre i prosessen.
Bilder/filer kan du legge til her. Velg «send som lenke» og kopier lenken inn i tekstfeltet nedenfor.

Ta kontakt

Navn
E-post
Telefon
Melding
Hidden
{embed_url}
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Plassbygget bokhylle fra Møbelsnekkerne